Vyhliadková veža Tri studničky pri Bytči

Rozhľadňa Tri studničky pri Bytči - odskočte si pri ceste okolo

Táto relatívne malá, staršia a celkom schovaná vyhliadková veža (pravdaže bez poplatku za vstup) pri Kolároviciach kúsok od Bytče s malým jazierkom vás celkom isto zrelaxuje na hodinku či dve. Síce uvidíte len priľahlé kopce, ale je tu nebeský kľud.

Zastavili sme v Kolároviciach pri obchode Koruna a za polhodinku pohodovej chôdze po štrkovej a poľnej cestičke s menším prevýšením sme sa už kochali výhľadmi. Asi zatiaľ ako na jedinej vyhliadke sme našli na vrchu aj stolík ala bar. Ak máte karty, dajte si partičku :-). Je tu aj ohnisko.

Ak idete okolo a máte so sebou obed na zjedenie, deti na vybehanie či psíka, ktorý sa poteší jazierku a máte radi šťavnatú zelenú letnú prírodu a výhľady, určite sa zastavte. Je tu aj hojdačka.

Jazierko, krásna príroda, množstvo farebnej flóry, cikádovanie cvrčkov, letný zelený relax- bola to fajn obedná odbočka z cesty okolo Bytče.

Ak sa chcete potúlať po okolí, je tu množstvo ďalších pekných vyhliadok napr. na smer Žilina- vyhliadka pri Svederníku, Divinke, v Žiline na Dubni atď.

Máš niečo na srdci? Napíš nám...

Antispam

Zaškrtnite, koľko má ruka prstov: